Цвете Златен Набор от Лепило Ленти за Васи, Фолио тиксо, Декоративна за Изкуство, Занаяти, Консумативи, Материали за Списания, Проектанти, Албум за Албуми, Картички/Подарък

За поръчки > 130 долара, безплатна Експресна доставка чрез EMS/DHL/Aramex и т.н., с изключение На някои отдалечени страни.

Количество: 1 бр./компл.

Материал: Хартия

Размер на лентата: 15 мм * 10 м / ролка

Дизайн: 14 дизайни, от които можете да изберете

Лесна употреба:

Лесно се откъсва ръчно, така че да може лесно да се залепи.Здрава адхезия и не е толкова лесно пада, може да бъде многократно залепен.Лесно се премахват, без да се оставят следи от лепило, и е достъпен за запис.Малък и удобен, лесен за носене.

Широко приложение:

Тази декоративна лента е идеална за проектанти, албуми, албуми списания, производство на пощенски картички, пликове, кошници пакети, занаяти собствените си ръце, или всичко, което можете да си представите.

Различни стилове на красива графика, свежи и красиви, за всяко място, което искате да декорирате, украсете живота си творчество.

Тагове: лентата за васи 12 комплекта, васи лента панда, лента за васи 12 бр., пръстен на васи, планер на стикери цитат, синьото цвете лентата на васи, тънка фолио лента васи, матирана лента васи, нотбук васи самозалепваща се лента, бяла художествена лента.

  • Дължина: 5M
  • Търговска марка: BULA
  • Ширина: 15mm
  • Вид тиксо: Малярная лента
  • Произход: Континентален Китай

Коментари (0)

Вашето мнение