Описание:

Тестер натоварване на акумулатора AUTOOL BT360 специално разработена за тестване на автомобилни оловно-киселинни акумулатори с постоянен потапянето 12, плоски пластинчатых AGM, спирала AGM, гелевых и EFB батерии.Той предоставя на ръководителите или специалистите по поддръжката бърз, лесен и разходно-ефективно решение за по-добро определяне на състоянието на зареждане на батерията, проверка на работата на батерията и откриване на повреди.

БЕЛЕЖКА:

Версия 1: Английски, Испански, Френски, Руски, Немски, Италиански;

Вариант 2: Английски, Полски, Китайски, Холандски, Японски;

моля, посочете в поръчката, което искате.

Три функции са Тествани Етапи на работа автомобилен тестер натоварване на батерията AUTOOL BT360

Стъпка 1. Включете батерия 12 v, червени скоби до положителен полюс и черни щипки до отрицателен полюс.

Стъпка 2. Проверка на батерии: първо изберете тип на батерията за тестване, след това критерии за изпитване и обхват на тестване, а след това ще получите резултати в рамките на няколко секунди.

Стъпка 3. Проверка на добив: След избора на функцията за проверка на добив следвайте инструкциите, за да стартирате двигателя.Тестът е завършен.

Стъпка 4. Проверка на зареждане: След въвеждане на функция за проверка на зареждане следвайте подсказка, за да увеличите скоростта до 2500 об / мин в продължение на 5 секунди, след това натиснете OK.Тестът е завършен.

Характеристики Тестер натоварване на акумулатора AUTOOL BT360 12V :

[Многофункционалност]: Тестер за батерии AUTOOL BT-360 включва и проверка функции на зареждане на батерията, проверки за добив, проверка на зареждане.Основно е предназначен за анализ на състоянието на работоспособността на батерията.Той директно определя исправна или дефектна батерия, и представяне на предложения за решения.

[Професионален и надежден]: Стандарти за изпитване, включват повечето стандарти на акумулаторни батерии в света, CCA, BCI, CA, MCA, JIS, DIN, IEC, EN, SAE, GB, които обхващат от 100 до 2400 CCA, 30-220 AH.

[Ефективността и безопасността]:Устройството идва в здрава опаковка, със защита от надраскване фолио на екрана.С помощта на съвременни проводящата технология, той може директно показване на резултатите високата точност на информация за превозното средство.Благоволи със защита от обратна полярност на връзката.Това няма да навреди на устройството и няма да се отрази на работата на превозното средство или батерия.

[Многоезична поддръжка]: на разположение 10 езика

На разположение.На разположение на английски, испански, немски, френски, италиански, руски, полски, китайски, холандски и японски езици.Други езици могат да бъдат конфигурирани индивидуално.

[3-ГОДИШНА ГАРАНЦИЯ]: В случай на щети, причинени от нечеловеческими фактори, ние обещаваме да ви изпрати резервни части безплатно в рамките на 3 години.За всякакви въпроси, моля, свържете се с нас и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро в рамките на 24 часа.

Внимателно:

При извършване на проверка на батерията, моля, уверете се, че колата е изключен.

Опаковъчен лист:

1 бр. * Тестер натоварване на акумулатора AUTOOL BT360

2 елемента * Пълен медно жило Келвин клип

1 бр. * Ръководство на потребителя

Тагове: тестер за литиево-йонни батерии, безжично зарядно устройство s8, 10 тестер за зареждане на батерията, батерия moovo, стартер carwanta jump starter, тестер списания, автоматично управление на таблета, програма на delphi ds150e 20203, несигурни панталони, сигналната лампа ds5.

  • Сертифициране: CE
  • Вид на батерията 2: Батерия с плоска плоча AGM
  • Забележка за продавача: коя версия бихте предпочели
  • Тип на батерията: Автомобилни батерии 12
  • Функция: Тест анализатор на акумулатора
  • Езици на версия 1: Английски, Испански, Франция, Руски, Германия
  • Вид на батерията 1: оловно-кисели батерии
  • Вид на батерията 4: Гел батерия и т.н.
  • Характеристика: Зарядно за зареждане на батерията
  • Търговска марка: АВТОМАТИЧНО ПРЕВКЛЮЧВАНЕ
  • Езици версия 2: Езици английски, Полски, Китайски, Холандски и японски езици.
  • Тип елемент: тестер акумулатора
  • Произход: Континентален Китай
  • Модел: АВТОМАТИЧНО УПРАВЛЕНИЕ НА BT360
  • Вид на батерията 3: Спирала AGM батерии

Коментари (2)

  • Anonymous
    2023-01-07 Оставете Отговор
    • 5

    Изпратено на следващия ден, в продължение на 2 седмици до Ростов. Много добър. Вече поръчах го на 2 пъти, един цялото време на снимки. Че тя е с тях и да прави, аз не знам, но устройството работи и какво-това показва. Колко правдоподобно, аз не знам. Това е необходимо, за да комитет по стандартизация. Но докато всичко върви добре.

  • Anonymous
    2022-08-27 Оставете Отговор
    • 5

    Доставка до Ярославъл облак-6 дни. Устройството външно отговаря на описанието. Аз проверих на две години акумулатор - устройството работи. Как точно са неговите показания - аз не знам, защото. Тук не може да се сравнява. Да, и висока точност на такова устройство до нищо, най-важното - да се знае, колко е заредена батерията и колко работи батерията. Купен по време на продажбата за 1323 на рублата. Съотношение на цена и качество превъзхожда резултати. Препоръчваме.

Вашето мнение