Разпродажба
Разпродажба
Разпродажба
Разпродажба
Разпродажба
Разпродажба

Характеристика

【Не се изисква лепило или очна линия】 - Топ фалшиви мигли, които са лесни за използване, не изискват лепило или молив за очи.Той самоклеящийся и се прилага в продължение на 3 секунди, което значително опростява процеса на грим.Спестяване на време и усилия.

【За многократна употреба и пере】 - Фалшиви мигли за многократна употреба и пере, по-гигиеничные и полезни за използване.Идва със сменяеми клейкими ивици, които не отваливаются дори и след многократна употреба.

【Естествени мигли】 - Фалшиви мигли имат приятен завой и лесно се съчетават с настоящите миглите, прави си очи все повече и гламурнее.Те са толкова естествено, колкото истинските мигли, без усещане на фалшиви мигли.

【Лесно се нанася】 - Лек и мек, много лесно да се използва отново и отново.Тънка ивица, самите мигли изглеждат невероятно и доста естествено.Можете да носите мигли със себе си на различни събития, като например танци, партита по повод рождения ден и т.н., Подходящ за изграждане на дневни или нощни снимки.

【Високо качество】 - Изработен е от висококачествени синтетични влакна, лесни за използване и стреля.По кожата не остават никакви следи, не причинява алергии и лесно за използване.

【Изискан подарък】 - Тези мигли са много подходящи за сватби, фото снимки, нощен живот, партита или за ежедневна употреба.Освен това, опаковани в елегантна кутия, той ще се превърне в чудесен подарък за Коледа, деня на благодарността, рожден ден, свети Валентин, ден на майката, за да се жени.

100% чисто нов и високо качество

Подходящ за очите

1. материал: Химически влакна

2. цвят: Както е показано на снимките

3. размер: както е показано на фигура

Пакетът включва: 1 чифт

Забележка:

Моля се допуска незначителни грешки от ръчно измерване.

Цветовете могат да се различават леко за различни екрани на монитори.

Тагове: удължаване на миглите със собствените си ръце, комплект за удължаване на мигли за начинаещи, аксесоари за удължаване на миглите, цветни мигли.

  • Тип на фалшиви Мигли: Други Фалшиви Мигли
  • Носи Етикет За Услугата Лента За Мигли: Други
  • Търговска марка: HNKMP
  • Брой парчета: КОМБО
  • Тип елемент: Фалшиви мигли
  • Материал на фалшиви Мигли: Синтетична Коса
  • Дължина на фалшиви Мигли: 0,5-1 см
  • Произход: Континентален Китай
  • Вид на фалшиви мигли: Удължаване на миглите

Коментари (1)

Вашето мнение