Разпродажба
Разпродажба
Разпродажба
Разпродажба
Разпродажба
Разпродажба

[Функционален дизайн] Повечето сублимационных преси за steins оборудвани нерегулируемыми нагреватели.Но какво, ако искате да отпечатате повече чаши и чаши?Сега нашата сублимационен печат силикон опаковка може да помогне!За сублимационных заготовки с по-малък размер в кружечном преса cricut или други сублимационных машини с топлинна компресия оформено steins създаване на чаши и чаши в различни размери.

[Широка съвместимост] Нашата сублимационен печат силикон опаковка се предлага в три варианта дебелина за сублимация стъклени чаши с различни размери, сламени чаши, бутилки за вода, охладители за консервни кутии и т.н. те могат да приключи по-тънък чаша или чаша, за да им даде по-голяма дебелина, разпределя равномерно топлината и да получите ярки цветни разпечатки.

[Лесна за употреба] Силиконова опаковка лесна за употреба.Увийте една празна чаша или халба на един или два силиконами средна дебелина, след което поставете ги в една чаша и силно натиснете на котлона.

[ЗДРАВ МАТЕРИАЛ] Нашата сублимационен печат силикон опаковка е специално разработена за сублимация машина за пресоване на steins.Изработен е от висококачествен силикон.Износостойкая, благородна, термостойкая до 450 °F (200 Градуса C). Осигуряване на подходящи условия на нагряване, така че всяка чаша със сублимация на печата е имала най-високо качество на печат.

Стъпка 1: Увийте една празна чаша или чаша за една или две парчета силикон подходяща дебелина.

Стъпка 2: Поставете го в купа, като кликнете върху нагревателната плоча, и накарайте я отнеме.

Стъпка 3: Премести опаковка чаша и я обърнете с главата надолу.

Ако вашият дизайн е по-голям (висок), ще трябва да пренаредите опаковка и се обърнете бутилката с вода с главата надолу.

Цвят: Син

Материал: Силикон

Съдържание на опаковката:

3 * Чаши със скариди

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Тагове: Опаковка Сублимационных Чаши, преса за нарязване на steins, празни двете изделия, празни чаши, кружечный натиснете cricut, чаша със скариди.

  • Произход: Континентален Китай

Коментари (0)

Вашето мнение