Многофункционален Инструмент За Засаждане и Пресаждане на Инструменти За Трансплантация на Разсад Ръчно Трансплантатор Разсад Градински Инструменти Дропшиппинг

Инструмент за засаждане и пресаждане на растения с марка дълбочина!

Този инструмент за засаждане и пресаждане на растенията е оборудван с подсилени със стомана, регулируема дръжка, разтоварване на почвата и бележка, на дълбочина.За труднопроникающих почви тази луковичная сеялка с подсилена неръждаема стомана, която предпазва инструмента от огъване и осигурява по-бързо кацане.

Удобни и практични инструменти, които ще окажат голяма помощ във вашия живот градинарски

►Ефективна разсаждане и засаждане на

Инструмент за пресаждане на растенията с автоматичен механизъм за освобождаване на почвата за по-бързо кацане; Просто натискайте, завъртете и дръпнете, за да премахнете почвата.Тупираните рожба инструмент, лесно копающий дупки в почвата, конструкция във формата на буквата "Т" за спестяване на труда, диббер с дървена дръжка лесен за употреба и предоставя изключителен комфорт.

►Силна Практичност

Инструменти за трансплантация образуват луковиците при вливане в почвата за защита на разсад от повреди.има твърда и остра зазубрину, която лесно прониква в земята.Лесно четени маркиране на измервания прави кацане е по-точна.

►Удобна дръжка и удобство за носене

Ергономични дръжки са удобни за използване, а също така са лесни и удобни за переноске.

►Дълготрайност на употреба

Изработен от висококачествена неръждаема стомана за защита от ръжда, повишена сила и издръжливост.Лесно прониква в почвата и мръсотия, без огъване и не ломаясь.

►Многоцелеви

Инструменти за трансплантация Са идеални за трансплантация на различни зеленчуци, разсад, засаждане на лалета, нарциси, лилии, далия и други цветни крушки.Тупираните рожба инструмент е отличен за засаждане на зеленчуци / цветове, трансплантация на сукуленти...

Начин на използване

Обърни се и натискам надолу

Завъртете, за да извадя разсад

Пуснете си една фиданка

Кликнете върху бутона, за да освободите място

Материал: Неръждаема стомана с дървена дръжка

Тегло: 256 г

Цвят: Тъмно-зелено/светло зелен (случаен цвят)

Пакета съдържа: 1 * Универсален инструмент за засаждане и пресаждане на растения

Размер:

Напомня:

Уважаеми клиенти, много ви благодаря за покровителство.Моля, потвърдете на получателя, адрес за получаване и телефон за контакт, преди пускането на поръчката, за да пощальона можах точно да доставят пратката и намаляване на вероятността за загуба.Благодаря ви много за цялата работа, която сте свършили в този магазин.Целият персонал желае на всички ви щастлив живот! ! !

Дропшиппинг :

1. Сега имаме достатъчно запаси, за да се попълни им на всеки 5 дни.

2. Нашите продукти се продават в почти цял свят.

3. Ние можем да номер на логистичния поръчка за доставка.

4. Ние ще изпратим на стоки в рамките на 24-48 часа. (С изключение на почивните дни)

5. Всички продукти в този магазин може да се препродават, ако трябва, след пускането на поръчката аз ще предоставя висококачествени снимки и видео.

6. Ние сме много добре дошли на клиенти по дропшиппингу.Опаковката не съдържа никакви фактури и да предостави на VIP връзки и услуги за оформяне на поръчки е във формат CsV.Надяваме се на вашето добро сътрудничество.

Тагове: универсален инструмент за сеитба и разсаждане на разсад инструменти за трансплантация на разсад, семена, семена от цветя, глубиномер от въглеродна стомана, семена от зеленчуци безплатна доставка.

  • Търговска марка: исфридай
  • Произход: Континентален Китай

Коментари (0)

Вашето мнение