Характеристики:

Е изработен от неръждаема стомана HSS, е подходящ за изрязване на отвори в различни материали, включително стомана, месинг, дърво, пластмаса и т.н. Титановое покритие за намаляване на триенето и отопление Термообработано и старателно полирана.Сверлит идеално кръгли дупки в стомана, месинг, пластмаса, дърво и т.н.

конструкция с 3-трети страни, хвостовиками за предотвратяване на приплъзване при използване на патрона на Конструкция с два отводнителни канали осигурява по-бърза, по-гладка и чиста слама. На всяка стъпка ясно обозначени с диаметър дълбочина в крачки.

Функция: Теглене на чеп, заваряване, пробиване или разширяване на дупки.

Помощни средства: Пистолетная бормашина, Ръчна бормашина, зарядно устройство ще захранване на бормашина, Настолна бормашина. (Охлаждане с впръскване на вода по време на работа може ефективно да се удължи срока на експлоатация на сондажни длета, особено в случай на непрекъснато пробиване)

Внимание: Тъй като външен диаметър на всяка степени ступенчатого тренировки постепенно се увеличава, тогава тази съпротива резанию и линейна скорост и постепенно ще се увеличи.Благодарение на ступенчатому сверлению, напълно зависящему от скосен ръб, чиято дължина е само на 1 mm, ако скоростта на подаване при пробивни е твърде висока, това може да доведе до отжигу, вызванному истиранием скосен ръб.Моля, прилагайте усилие надолу при пробивни, не натискайте прекалено силно, за да се избегне износване на ръбовете.

Подходящ материал: Заготовки с обща твърдост, като например дърво, пластмаса, плоча от PVC, стоманена плоча, дебелината на обшивката в рамките на 3 мм.

Моля, обърнете внимание, че неръждаема стомана и неръждаема пружина не се прилагат.Не за гасене.

Технически характеристики:

1. Диаметър на опашка:

Директен Канавка: 3-12/4-12/4-20/4-32: 6.35 мм

2. Обща дължина:

3-12 мм Дължина: Приблизително 7,7 см

Дължина 4-12 мм: приблизително 6,7 см

Дължина 4-20 mm: около 7,7 см

4-23 mm Дължина: прибл. 10 см

Пакетът включва:

1 х Тренировка с размер на отворите дръжка 3-12 мм

1 х Тренировка с размер на отворите дръжка 4-12 мм

1 х Тренировка с размер на отворите дръжка 4-20 mm

1 × Чанта

или

Пакетът включва:

1 х Тренировка с размер на отворите дръжка 4-12 мм

1 х Тренировка с размер на отворите дръжка 4-20 mm

1 х Тренировка с размер на отворите дръжка 4-32 мм

1x Чанта

Тагове: стяга дървообработващи c, градинска дробилка за дървесина, тренировка от титан sae, тренировка hss с дължина 3 мм, стяга siku коментари, сбирка дървообработващи инструменти, официални дървообработващи инструменти, отвертка, ветроходство, дървена, билки тежък удар на дървен материал, индустриална дробилка.

  • Номер на модела: Пробивна Електрически Инструменти
  • Удобства за самостоятелно приготвяне: Дървообработване
  • Търговска марка: RPXBGUCKARHG
  • Използването на: Пробиване на метал
  • Материал: Быстрорежущая стомана
  • Произход: Континентален Китай
  • Дължина: 4-12/20/32 ММ
  • Тип: Коронката за колонкового пробиване
  • Сертифициране: CE

Коментари (0)

Вашето мнение