Характеристики:

1. Шев с термозащита: устойчив на абразия, без продевания нишки, высокоэластичный термозащитный клапан се затваря гладко, ефективно предотвратяване на загуба на конец.Продължителността на живота е значително увеличен в сравнение с предишното поколение.

2. Отстраняване на шевове: подобрена многопараметрическая интелектуална текстил машина за регулиране, прецизно шиене, отстраняване на шевове по пръстите си и като се избягва докосване на ръцете.

3. Импортированное нано-сребърно влакно: лек, тънък и фин, дълготраен и мощен, с помощта на наскоро разработен нано-сребро влакна, фина, здрава и твърд.

Описание:

Накладки за пръстите на краката може да се носи в продължение на дълго време, без да продевания нишки, а высокоэластичный термозащитный предпазител лесно се затваря, за да могат ефективно да се предотврати загуба на конец.

Технически характеристики:

Материал: сребърно влакно

Размер: 45*21*0.2 мм

Категория: Gaming Пальчиковые Легла

Пратката включва:

1 чифт * Пальчиковые легла

Бележки:

1. Моля, се допуска отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

2. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.

Тагове: скучна игра мишка, банер играта, голям зелен екран, кабел 18 p, чехли 3 пръста, калъф за iphone ks, posteres игри, ударни зелен екран, ръкавици с върховете на пръстите се отпечатват текст, плъзгащи 5 пръста.

  • С USB: NO
  • Търговска марка: ОНЛЕНЫ
  • Съвместим марка/Модел: Няма
  • Тип аксесоари: Замяна На Черупката
  • Произход: Континентален Китай

Коментари (0)

Вашето мнение