Разпродажба
Разпродажба
Разпродажба
Разпродажба
Разпродажба
Разпродажба

Чанта За Клизма За Прочистване на дебелото черво С Шнорхел, Бутилка С Топла Вода, Душ За Душата и Дома Комплект За Клизма За Възрастни

Описание:

100% чисто нов и високо качество

Характеристика:

Характеристики:

ПАКЕТ ЗА КЛИЗМА ЗА ПРОЧИСТВАНЕ на ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО: набор от чанти за клизма обем 2000 ml със запушалка, маркучи и апликатор easy glide за по-лесно теглене на клизма в домашни условия.

Силиконов КОМПЛЕКТ ЗА ДОМА EMENA M EDICAL GRADE: Висококачествена множество силиконова чанта m edical клас с широк, лесен за миене дупка, маркучи и висящи скоби.

БУТИЛКА С ГОРЕЩА ВОДА И МАРКУЧИ EASY GLIDE: Чанта за клизма служи като бутилка с гореща вода.Идва с висококачествени маркучи и апликатор easy glide comfort за мека облекчение.

ИЗПОЛЗВАЙТЕ КАТО КЛИЗМА ЗА ДУШАТА ИЛИ С КОМПЛЕКТИ ЗА КАФЕ КЛИЗМИ: идеален за използване в душата, като пакет за водна клизма или с популярните комплекти за етерично масло или кафе.

Технически характеристики:

Материал: силикон

размер: 2000 мл

Цвят: Както е показано на фигура

Количество: 1 комплект

Пакетът включва:

1 х КЛИЗМА ЗА ДУШАТА ИЛИ С КОМПЛЕКТИ ЗА КАФЕ КЛИЗМИ (други аксесоари, демонстрационни на снимката не са включени.)

Бележки:

1. Моля, са възможни отклонения в 1-3 мм от ръчно измерване, благодаря за разбирането!

2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

За нас

Нашата компания е професионален кръст компания за електронна търговия с професионален персонал, професионални продукти и марки.

По принцип, ние сме ангажирани в търговията на едро и дребно със стоки.

Доставка

Когато правите поръчка, моля, изберете начин на доставка.Ако искате да изпратите продукта експресна поща, моля, платете на допълнителни такси за доставка.Можем да доставим продуктите в рамките на 7 дни след приключване на плащането.

Ние не гарантираме доставка на всички международни пратки, поради разликите във времето на оформяне на митническите органи в отделните страни, което може да повлияе на скоростта проверка на вашия продукт.

Ние не ще възстановим цената за доставка за отказ от доставка.

Възстановяване на парични средства

Ние правим всичко възможно, за да обслужим нашите клиенти възможно най-добре.

Ние ще ви възстановим парите, ако се върнете на стоки в рамките на 20 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина.Въпреки това купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние.Ако продуктите са повредени или изгубени при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние няма да възстановява на купувача пълно възстановяване.Купувачът трябва да се опита да подаде иск.

Купувачът носи отговорност за цената на доставката при връщане на стоката.

  • Търговска марка: JCSYFAC
  • Произход: Континентален Китай

Коментари (0)

Вашето мнение